Robot Unicorn Attack 2: Met een eenhoorn over de top

Door: Robin Smit | 02 juni 2013 22:05

iPad

De kracht van een game kan soms schuilen in de mate waarin deze op elk aspect behoorlijk over de top is uitgewerkt. De makers van Robot Unicorn Attack 2 laten zich dit geen twee keer vertellen en sturen je daarom op avontuur met een gerobotiseerde eenhoorn.

Robot Unicorn Attack 2 is het tweede deel in de Robot Unicorn Attack serie. In de game is het de bedoeling om met een robot-eenhoorn zo ver mogelijk te komen in verschillende platform levels. Naast het afleggen van een zo groot mogelijk afstand kan je punten verdienen in de game door objecten te verzamelen. In totaal krijg je voor elke ronde drie kansen om zo veel mogelijk punten te halen. Het totaal aantal punten van de drie rondes zal je eindscore bepalen.

De besturing is Robot Unicorn Attack werkt, net als in het vorige deel, met twee knoppen. Je hebt een knop om te springen en met de andere knop kan je jezelf door versperringen heen beuken. Dit lijkt misschien redelijk eenvoudig, maar mensen die al bekend zijn met het eerste deel van Robot Unicorn Attack zullen weten dat het nog lang niet zo makkelijk is om een goede score neer te zetten in de game. Dit maakt van Robot Unicorn Attack 2 een behoorlijk uitdagende game.

Waneer we het tweede deel van Robot Unicorn Attack vergelijken met zijn voorganger zien we direct enkele grote verschillen. Zo is er een multiplayer modus in de game aanwezig en is het nu mogelijk om in verschillende omgevingen te spelen. Ook is het nu mogelijk om speciale vaardigheden voor jouw eenhoorn te kopen. Zo wordt het nog spannender om de game samen met vrienden te spelen.

Kortom

Robot Unicorn Attack 2 is het tweede deel van de Robot Unicorn Attack serie. De game voegt onder andere een multiplayer modus en vernieuwde omgevingen toe. Ook is het nu mogelijk om verbeteringen voor jouw eenhoorn te kopen.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Robot Unicorn Attack in de AppStore

0 Reactie(s) op: Robot Unicorn Attack 2: Met een eenhoorn over de top

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.