Rijen voor de iPad in Nederland

Door: loek-essers | 23 juli 2010 12:42

Nieuws

Door het hele land staan mensen in de rij om een iPad te bemachtigen. De tablet van Apple is sinds vrijdagochtend 8 uur te koop.

Op sommige plekken zijn de rijen langer dan op andere. In Amsterdam bij de Apple-winkel tegenover het station staat een bescheiden rij van ongeveer 50 mensen. Ook in de binnenstad staat een rij wachtenden iPad-kopers.

Ook in Eindhoven, Den Bosch en Enschede staan mensen te wachten op het nieuwe apparaat van Apple. Een Enschedees gemeenteraadslid twittert dat de voorraad daar nog enorm is. Niet overal staat een rij, bij de mediamarkt in Rotterdam is het bijvoorbeeld erg rustig en staat er geen rij.

Extra vroeg open

Verschillende winkels zijn vrijdagochtend extra vroeg open gegaan, en op sommige plekken wordt de iPad-verkoop opgeluisterd met een ontbijt. Op donderdagavond deed het winkelpersoneel nog zeer geheimzinnig over de aanstaande verkoop. Bij A Mac in Utrecht mochten ze "absoluut niets zeggen", zelfs niet of de iPads al binnen waren.

One More Thing bericht dat verschillende resellers het vervroegde opengaan verklaarden door te wijzen op 'de aanhoudende vakantiedrukte'. Reseller iFactors noemde de iPad-verkoop van tevoren een 'Summersale'.

Waar nog te krijgen?

Via Twitter is goed in de gaten te houden waar er rijen staan, en of er nog iPads verkrijgbaar zijn bij verschillende winkels.

Een van de rijen iPad-kopers in Amsterdam:

Bron: Webwereld.nl

0 Reactie(s) op: Rijen voor de iPad in Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.