Review: Todo for iPad

Door: Robin Smit | 12 december 2011 13:18

Nieuws

ToDo voor iPad is een slimme manager die al je altijd op de hoogte houdt van wat je allemaal nog moet doen. Net als bij takenmanager in iOS zelf, worden de gegevens gedeeld over meerder apparaten. ToDo heeft echter een stuk meer functies dan het kleine broertje van Apple.

In de basis is ToDo een takenmanager zoals vele anderen. Het is in de app mogelijk om taken aan te maken en hier eventueel een datum aan te koppelen. ToDo gaat echter verder door je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid te geven om prioriteiten aan taken toe te kennen, onderscheid te maken tussen privé en zakelijk en taken onder te verdelen in projecten. Hierdoor is het ook mogelijk om ToDo voor meer gecompliceerde taken te gebruiken. Ook zijn in de app al standaard taakvormen aanwezig. Zo is het bijvoorbeeld erg eenvoudig om een taak aan te maken voor het bellen of mailen van een contactpersoon.

Wil je ToDo gebruiken op zowel je iPad, iPhone en computer, dan is dit wel relatief duur. Voor elk apparaat moet de app los worden gekocht en voornamelijk de computerversie is goed aan de prijs.

Kortom

ToDo is een geweldige app voor wie niet genoeg functionaliteit in de standaard takenmanager van iOS vindt zitten. Door de goede mogelijkheid tot het ordenen van taken en het toekennen van prioriteiten, wordt het erg eenvoudig om je leven te ordenen. Wil je ToDo op al je apparaten gebruiken, dan is de software wel relatief duur.

Bekijk Todo for iPad verder in iTunes

Beoordeling 8/10

0 Reactie(s) op: Review: Todo for iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.