Review: Star Walk - 5 Stars Astronomy Guide

Door: carolien-danckaerts | 21 december 2011 13:24

iPad

Op een heldere avond kijken we allemaal omhoog of we een vallende ster of de kleine beer zien, maar veel sterren zijn met het blote oog amper te zien. Dat is toch wel jammer want door een telescoop ziet het er in de ruimte prachtig uit. Star Walk biedt gelukkig uitkomst!

Star Walk is een planetarium inclusief uitleg in broekzakformaat. Bij het openen van de app kun je je locatie opslaan, zodat je altijd de actuele sterren boven je huis kunt bekijken. Ook staan alle planeten, inclusief informatie, in de app. Je kunt door de tijd gaan om te zien hoe de sterren zich verplaatsen in de loop van de dag.

De app ziet er werkelijk prachtig uit en alle graphics lopen vloeiend. Tevens is het erg fijn dat de app in het Nederlands is, anders zou je door de bomen het bos niet meer zien, zoveel functionaliteiten als de app te bieden heeft. Hier komt ook een nadeel van de app bovendrijven. Doordat deze zo veel functies heeft, duurt het ook een tijdje voordat je alles onder de knie hebt. Hier moet je wel goed te tijd voor nemen, anders profiteer je niet van de mogelijkheden en dat is toch zonde.

Kortom

Star Walk is een geweldige app met honderden mogelijkheden en functies, die er ook nog eens oogstrelend uitziet. De workflow is erg prettig waardoor je de app vaker zult gaan gebruiken. Een minpuntje is de tijd die het kost om te snappen hoe alles precies werkt, maar heb je je hier eenmaal doorheen geslagen dan hou je een prachtproduct over.

Bekijk Star Walk - 5 Stars Astronomy Guide verder in iTunes(iPhone & iPad)

Beoordeling 8/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: Review: Star Walk - 5 Stars Astronomy Guide

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.