Review: Shall I Buy

Door: carolien-danckaerts | 30 november 2011 11:13

Nieuws

Bij twijfel of je iets wil kopen kun je natuurlijk even een foto naar je vrienden sturen of delen via twitter of facebook. Moet ik het doen of zal ik toch maar die andere kopen? Lastige kwestie. Shall I Buy biedt een simpele oplossing.

Met Shall I Buy kun je foto's delen van datgene wat je wil kopen. Ingevoerd kan worden wat het is, waar het gekocht kan worden en de prijs. Door dit via Twitter, Facebook of email te delen kunnen je volgers en vrienden zeggen wat ze ervan vinden, Shall I Buy geeft jou vervolgens de feedback. Kopen of niet kopen?

De app is duidelijk qua opzet en dat werkt fijn. Echt snel is het allemaal niet, maar hinderlijk langzaam is anders. Door het delen van foto's van wat je wil hebben kan een goed beeld verkregen worden van jouw aankoop in spe en hoe je vrienden hierover denken. In principe kun je zo'n berichtje ook heel goed zelf op twitter of facebook zetten, maar dat de app ze voor je plaatst (op beide media tegelijk) is wel lekker makkelijk.

Kortom

Shall I Buy? is een leuke app, maar absoluut niet noodzakelijk. In feite doet de app iets wat je prima zelf kunt. De functionaliteit is beperkt tot het plaatsen van een foto met bijschrift 'wat/prijs/waar', maar dit is voldoende voor wat je ermee wil. De app heeft een goede interface en is eenvoudig in het gebruik, alleen werkt hij niet heel vlot.

Bekijk Shall I Buy verder in iTunes(iPhone & iPad)

Beoordeling 5/10

0 Reactie(s) op: Review: Shall I Buy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.