Review: PlainText - Texteditor voor Dropbox

Door: carolien-danckaerts | 05 december 2011 14:35

iPad

Even snel wat tikken op je telefoon als je in de trein zit of op de bank ligt. Dat kan in notities, maar als je het gelijk op de computer wil hebben staan is het wel praktisch om het in Dropbox te kunnen zetten. Plain Text is een app waarmee dit mogelijk is.

Wat een eenvoud! Plain Text is een zeer minimalistische tekstverwerker en dat is heerlijk. Geen onnodige poespas: gewoon typen en de opmaak komt later op de computer wel. Het aanmaken, bewerken, opslaan en verplaatsen van documenten gaat heel makkelijk met deze app. De uitleg in het begin is duidelijk waardoor je direct aan de slag kunt. Alle documenten kunnen zonder gedoe geüpload worden naar Dropbox en daar dan ook weer vanaf gehaald worden en zo belanden ze binnen no-time op de computer. Het is prettig dat deze app zo simpel is, hierdoor kun je je vol richten op het typen van de tekst. De app heeft een aantal handige functies zoals woorden tellen en zoeken. De app werkt soepel en alles ziet er, ondanks - of misschien wel dankzij - de eenvoud erg goed uit. Een verademing voor hen die altijd en overal een tekstverwerker bij de hand willen hebben.

Kortom

Plain Text is een geweldige mobiele tekstverwerker die door de eenvoud heel goed te bedienen is. De app heeft een duidelijke opzet en doet precies wat je ervan verwacht. Synchroniseren met Dropbox gaat naadloos en ook het maken van een tekst kost amper moeite. Deze app is zeker een aanrader voor hen die ook mobiel tekst willen verwerken.

Bekijk PlainText verder in iTunes(iPhone & iPad)

Beoordeling 9/10

0 Reactie(s) op: Review: PlainText - Texteditor voor Dropbox

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.