Review: My Secret Folder

Door: carolien-danckaerts | 24 november 2011 11:09

iPad

Foto's maken in een dronken bui of van iets geks wat gedaan wordt, bijna iedereen doet dat wel eens, en dan meestal met de telefoon. Die ligt immers voor het grijpen en levert nog best aardige plaatjes op. Om te voorkomen dat ook je vriend, moeder of anderen die deze foto's niet mogen zien ze toch bekijken kun je ze opruimen in een geheime map.

Mijn geheime map is een app waarin je foto's en video's kunt opslaan, die beveiligd is met een code. Zo kan niemand anders ze bekijken. Hier komt al gelijk een nadeel om de hoek kijken: je kunt er alleen beeldmateriaal in opslaan. Deze app als een algemene 'versleutelingsapp' voor vertrouwelijke informatie gebruiken kan dus niet. Het toevoegen van een foto of video gaat zeer eenvoudig door op de + te drukken. Hierna selecteer je wat je wilt toevoegen en klaar.

In de app kun je het beeldmateriaal rangschikken in verschillende mappen. Tevens kun je alles kopieren of delen via social media of email, mocht dat nodig zijn. De app is goed beveiligd met een code, ook als je nog in de app aan het werk was en het scherm weer ontgrendeld wordt om de code gevraagd.

Deze app ziet er netjes uit en is makkelijk in het gebruik.

Kortom

Mijn geheime map is een uitkomst om beeldmateriaal in op te slaan wat niet iedereen hoeft te zien of om je foto's te ordenen. Het ziet er gelikt uit en ook scoort deze app hoog op gebruiksgemak. Een echte aanrader dus!

Bekijk My Secret Folder verder in iTunes(iPhone & iPad)

Beoordeling 9/10

1 Reactie(s) op: Review: My Secret Folder

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 16 september 2013 23:39 Anoniem
  Na een tijdje al mn fotos weg
  Default album
  Slechte app wat mij betreft
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.