Review: Justin.tv

Door: Robin Smit | 25 november 2011 11:39

Nieuws

Justin.tv is een website die al enkele jaren in de lucht is en het mogelijk maakt om live video's over het internet te delen. Sinds kort is het ook mogelijk om zelf video's te delen en een van de 2500 kanalen te bekijken met de Justin.tv app voor de iPhone.

De app van Justin.tv is erg simpel in het gebruik en stelt gebruikers in staat om specifiek op uitzendingen van andere gebruikers te zoeken. Ook is het mogelijk om kanalen per categorie te bekijken of uit een van de featured kanalen te kiezen. De inhoud van kanalen is erg uiteenlopend. Zo zijn er mensen die aan de praat willen komen door middel van Justin.tv, maar ook live beelden van gamers zijn veel aanwezig. Er zijn ook kanalen waarop mensen afleveringen van series uitzenden.

Erg leuk van Justin.tv is de mogelijkheid om zelf live beelden te delen over het internet. Dit kan vanuit de app erg gemakkelijk. De kwaliteit van het beeld is niet erg bijzonder en er zit een zekere vertraging in de beelden, maar voor simpele deling is deze functie van Justin.tv erg leuk.

Conclusie

Justin.tv is een leuke app voor wie nooit uitgekeken wil zijn. Door het aanbod van ongeveer 2500 live kanalen is er altijd wel wat te zien. De functie om zelf beelden te delen met anderen kan erg handig zijn. Alhoewel de kwaliteit hiervan niet optimaal is, is het leuk om op deze manier beelden met de wereld te delen.

Bekijk Justin.tv verder in iTunes(iPhone & iPad)

Beoordeling 8/10

0 Reactie(s) op: Review: Justin.tv

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.