Review: Daily Finance

Door: ringo-van-dorst | 18 november 2011 16:06

Nieuws

Evenals Wikinvest focust DailyFinance zich vooral op de informatievoorziening voor de Amerikaanse markt.

Naast de Amerikaanse markt lijkt er een willekeurige keus gemaakt te zijn voor een handjevol grote internationale markten, twee wisselkoersen en twee grondstofcategorieën. Zelfs informatie over Europa wordt vanuit Amerikaans perspectief gepresenteerd: "De Atlantische Oceaan is groot, maar misschien niet groot genoeg om de gevolgen voor de VS te beperken." Dit perspectief kan interessant zijn, maar schept wel een afstand tot de Europese / Nederlandse gebruikers van deze app.

Gelukkig maakt het nieuwsarchief in de app nog een en ander goed. Alle nieuwsberichten zijn hier in een vijftiental categorieën ondergebracht, wat snelle toegang tot specifieke financiële beurs- en handelsinformatie mogelijk maakt.

Evenals vele andere (besproken) beursapps is hier een mogelijkheid om soort watchlist / portfolio aan te maken. Dit doet de app echter wederom met het vizier op de VS: alleen voor bedrijven die op een Amerikaanse beurs genoteerd staan.

Kortom

Buiten informatie met betrekking tot de Amerikaanse markt heeft deze app je weinig te bieden. Gelukkig zijn er andere apps die wellicht meer op je wensen aansluiten.

Beoordeling 7/10

Bekijk Daily Finance verder in iTunes(iPhone)

0 Reactie(s) op: Review: Daily Finance

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.