Review: Computer!Totaal voor de iPhone

Door: Wouter Hoeffnagel | 26 september 2011 20:42

Nieuws

Onze zusterwebsite Computer!Totaal heeft een app gelanceerd voor de iPhone. De gelijknamige app houdt je op de hoogte van het laatste nieuws over computers. Daarnaast kun je ook productreviews en handige tips vinden.

De app van onze zusterwebsite maakt gebruik van tabbladen die je helpen om snel de juiste artikelen te vinden. Zo kun je kiezen uit de tabbladen Home, Tests, Tips, Cursussen en Freeware. Nadat je een tabblad hebt gekozen krijg je een lijst met artikelen te zien. Zodra het laatste bericht in de lijst is bereikt worden automatisch oudere artikelen geladen, zodat je door het archief kunt bladeren.

Zodra je een interessant artikel hebt gevonden kun je deze openen door er op te klikken. De grootte van de letters kun je naar eigen wens aanpassen, waardoor de tekst goed leesbaar is. Via de app kun je reacties achterlaten op de artikelen en in discussie gaan met andere gebruikers. Je kunt hierbij simpelweg je naam en emailadres invullen en hoeft dus geen account aan te maken.

Interessante artikelen kunnen worden gedeeld met bekenden. Je kunt hiervoor gebruik maken van zowel Twitter, Facebook als email. Ook is het mogelijk om via het zelfde menu het artikel in Safari te openen, zodat je de originele opmaak van het artikel te zien krijgt. Computer!Totaal is gratis in de App Store te downloaden.

Computer!Totaal houdt je op de hoogte van het nieuws over computers

0 Reactie(s) op: Review: Computer!Totaal voor de iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.