Review All-in YOGA HD: 300 Poses & Yoga Classes

Door: Robin Smit | 14 december 2011 13:18

Nieuws

Voor een lesje Yoga hoef je voortaan niet meer het huis uit als het aan de makers van Yoga HD ligt. Deze app laat je namelijk precies zien welke houdingen je aan moet nemen om te ontstressen en innerlijke balans te vinden.

De app doet dit door je de mogelijkheid te geven om een trainingsprogramma samen te stellen dat het gewenste effect geeft. Tegen betaling is het ook mogelijk om bepaalde premium diensten af te kopen, zoals een persoonlijk programma. De programma's worden vervolgens overgebracht door middel van foto's, filmpjes, gesproken tekst, of een combinatie hiervan. Via een ingebouwde kalender is precies te zien wanneer je aan Yoga hebt gedaan, zodat je je proces goed kunt bijhouden. Ook zijn alle houdingen die worden voorgedaan terug te vinden in de "pose base."

Ondanks dat de poses die moeten worden gedaan duidelijk worden voorgedaan en uitgelegd, voelt een yoga sessie echt als een aaneenschakeling van losse houdingen. Dit komt omdat de uitleg via zowel audio als video elke keer wordt onderbroken en niet vloeiend verloopt. Hierdoor voelt Yoga HD soms erg onrustig aan, iets dat zeker bij een dergelijke app erg vervelend is.

Kortom

Yoga HD is app waarmee je gemakkelijk yoga sessies kunt doen in vooraf samengestelde programma's. Voor de poses worden op verschillende manieren duidelijke instructies gegeven. Helaas lopen deze instructies niet heel vloeiend in elkaar over, waardoor er niet echt rust in de app zit.

Bekijk Review All-in YOGA HD: 300 Poses & Yoga Classes verder in iTunes(iPad)

Beoordeling 7/10

0 Reactie(s) op: Review All-in YOGA HD: 300 Poses & Yoga Classes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.