Resultaten poll: 41% wacht liever op de iPad 3

Door: jalmar-westerhoff | 21 februari 2011 14:35

Nieuws

Uit de resultaten van de poll op macworld.nl blijkt dat het merendeel van de stemmen ervoor kiest om te wachten op de iPad 3. Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat de iPad 2 wordt geïntroduceerd. Toch zijn de meesten blijkbaar in staat hun geduld te bewaren.

In totaal hebben er maarliefst 2562 mensen gestemd op de poll. 41% geeft aan liever te wachten op de iPad 3, 24,3% gaat de iPad 2 sowieso halen en 23,5% wil eerst nog wat meer over de specificaties te weten komen. 11% hoeft geen iPad.

De resultaten kunnen eigenlijk op verschillende wijze geïnterpreteerd worden. 41% wacht op de iPad 3, maar de mensen van vraag 1 en 2 bij elkaar opgeteld leveren een totaal van bijna 48% mogelijke iPad 2-kopers. Het lijkt dus zaaks dat Apple eerst nog wat meer bekend maakt over de specificaties van de iPad 2 om iedereen zo ver te krijgen er een aan te schaffen.

Lees alles over het laatste nieuws van de iPad 2 hier.

De 41% die ervoor kiest om te wachten is wellicht te verklaren door de eerdere geruchten die op gang kwamen rondom de iPad 3. Apple wil mogelijk deel 3 van de Pad al in het najaar 2011 lanceren.

Lees alles over het laatste nieuws van de iPad 3 hier.

0 Reactie(s) op: Resultaten poll: 41% wacht liever op de iPad 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.