Recensie: Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Door: jeroen@computertotaal.nl De Jager | 25 juli 2012 14:27

Review

Normaal gesproken is de iPad (zoals elke tablet) het beste geschikt voor mediaconsumptie. Echt werk erop doen kan wel, maar dan voldoet het schermtoetsenbord niet. Dan komt een los toetsenbord zoals de Logitech Ultrathin Keyboard Cover goed van pas.

Om meteen met het goede nieuws te beginnen: de Logitech Ultrathin Keyboard Cover tikt als de beste. Een stukje tikken is hiermee geen straf. Dat komt zowel door het prettige toetsenbord als de ingebouwde houder. Daarin staat de iPad horizontaal georiënteerd én onder een goede hoek zonder dat het geheel de neiging heeft te kantelen. De gelijkenis met een mini-laptop is dan snel gemaakt. Het enige dat ontbreekt zijn antislipvoetjes. Het toetsenbord glijdt nu makkelijk weg en zand en stof kunnen makkelijk krassen maken op de onderplaat.

Het toetsenbord maakt via bluetooth verbinding met de iPad. Op die manier aansluiten op een iPhone kan ook prima, maar dan is ingebouwde houder zinloos. Die houder is overigens alleen geschikt voor de iPad 2 en de nieuwe iPad, en werkt samen met de magneten aan de zijkant van de iPad. De ingebouwde accu van het toetsenbord is volgens Logitech goed voor gemiddeld enkele maanden. Eens per maand laden via de micro-usb-poort wordt aangeraden.

Conclusie

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is praktisch en solide genoeg om de forse prijs van 99 euro te rechtvaardigen. Naast het meegeleverde poetsdoekje zou een setje antislipvoetjes een welkome aanvulling zijn.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Prijs € 99,-

Aansluiting Micro-usb

Gebruikstijd Gemiddeld enkele maanden

Oordeel 8/10

Pluspunten

Tikt erg lekker

Dubbelfunctie als cover

Minpunten

Achterkant krast vrij snel

Antislip ontbreekt

0 Reactie(s) op: Recensie: Logitech Ultrathin Keyboard Cover

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.