Prototype van iPad met twee dock connectoren verkocht voor 10.000 dollar

Door: Wouter Hoeffnagel | 29 mei 2012 18:37

Nieuws

Een prototype van de eerste generatie iPad is op eBay verkocht voor 10.200 dollar, zo'n 8.150 euro. Het apparaat is voorzien van twee dock connectoren en speciale testsoftware die Apple heeft gebruikt voor het testen van de iPad.

In de advertentie op eBay laat de verkoper weten dat het apparaat is voorzien van software genaamd 'SwitchBoard'. Apple zou de software gebruiken om de functionaliteiten van apparaten te testen. De iPad zou door Apple doelbewust onbruikbaar zijn gemaakt. De verkoper stelt het apparaat daarom 'zo goed mogelijk' te hebben gerepareerd.

Touchscreen

Voor het grootste deel is de verkoper geslaagd in de reparatie van het apparaat. Eén belangrijk onderdeel van het prototype heeft de vorige eigenaar echter niet weten te repareren: het touchscreen. De verkoper durft niet met zekerheid te zeggen of het scherm te repararen is, aangezien een bevestigingsclip ontbreekt.

Het apparaat zou alleen originele onderdelen bevatten, met uitzondering van de batterij. Apple zou de batterij hebben verwijderd. De verkoper heeft de batterij daarom vervangen voor een OEM batterij voor de eerste generatie iPad.

0 Reactie(s) op: Prototype van iPad met twee dock connectoren verkocht voor 10.000 dollar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.