Prototype iPhone 5S verklapt interne updates

Door: Elmar Rekers | 25 juni 2013 08:22

Mac

Apple zal de iPhone 5S voorzien van een nieuwe A7-processor en een grotere accu. Dat blijkt althans uit foto’s die in handen zijn gekomen van MacRumors, waarop een testversie van het nieuwe Apple-mobieltje te zien is.

Op de foto’s is te zien dat de nog onbekende iPhone over een chip beschikt met modelnummer APL0698. Volgens MacRumors betreft het hier de nog onaangekondigde A7-processor van Apple. De iPhone 5 draait op de A6-chip, welke modelnummer APL0598 draagt.

Vorige week publiceerde de geruchtensite ook al enkele foto’s van hetzelfde prototype, en net als toen is ook op de nieuwe kiekjes te zien dat Apple de iPhone 5S van een iets grotere accu gaat voorzien. Verder toont het prototype, welke afkomstig is uit december 2012, dat er 1 gigabyte aan geheugen zal worden ingebouwd en er een vernieuwde dubbele led-flitser naast de camera zit.

Lancering iPhone 5S

Er gaan al maanden geruchten over de iPhone 5S. Het toestel lijkt hetzelfde uiterlijk te gaan voeren als de iPhone 5, en zal (naast iOS 7) dus vooral intern over enkele updates gaan beschikken. Verwacht wordt dat Apple de iPhone 5S later dit jaar zal introduceren, mogelijk gelijktijdig met de goedkopere iPhone waar eveneens al maanden geruchten over rondgaan.

0 Reactie(s) op: Prototype iPhone 5S verklapt interne updates

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.