Promotiemateriaal van OS X Lion duikt op in winkels

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 juli 2011 17:55

Mac

De kans dat Apple morgen Mac OS X Lion gaat lancering lijkt steeds groter te worden. MacRumors heeft een aantal afbeeldingen verzameld van promotiemateriaal dat in zowel Nederlandse als Italiaanse winkels is opgedoken. Het gaat hierbij overigens niet om Apple Stores, maar om andere winkels die Apple-producten verkopen.

MacRumors heeft een afbeelding geplaatst van promotiemateriaal met daarop de tekst 'Upgrade je Mac naar OS X Lion met de App Store Card' en 'OS X Lion is vanaf juli beschikbaar in de Mac App Store voor slechts 23,99'. De afbeelding zou afkomstig zijn uit een winkel van Dixons.

Het promotiemateriaal van Dixons

Ook in een Italiaanse winkel van Euronics heeft al promotiemateriaal voor Lion in haar winkels geplaatst. Deze afbeeldingen zijn afkomstig van de website Macitynet.it. Deze website heeft het betreffende artikel echter verwijderd.

In een update geeft MacRumors overigens aan dat Macitynet.it het artikel op verzoek heeft verwijderd. Wie dit verzoek in heeft gediend is niet helemaal duidelijk. Daarnaast zou ook Euronics het promotiemateriaal, dat te vroeg geplaatst zou zijn, hebben verwijderd.

Het promotiemateriaal van Euronics

Naast het promotiemateriaal is er echter nog een aanwijziging dat de lancering er op zeer korte termijn aankomt. Zo schrijft MacRumors ook dat Apple Mac OS X Lion inmiddels aan het verspreiden is onder Apple Retail stores. De installaties worden aangeleverd op een harde schijf en zijn bedoeld voor demonstatiemachines in de winkels van Apple.

0 Reactie(s) op: Promotiemateriaal van OS X Lion duikt op in winkels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.