Productie iPhone 4 neemt af, iPhone 4S in aantocht?

Door: jalmar-westerhoff | 18 mei 2011 12:54

Mac

De website Digitimes beweert dat Apple momenteel de productie van de iPhone 4 al aan het terugschroeven is. Dat wekt de indruk dat de lancering van een nieuwe generatie iPhone misschien wel dichterbij is dan we denken.

Gisteren wist Digitimes al te melden dat de volgende generatie iPhone, door hun iPhone 4S genoemd, mogelijk in september al verkrijgbaar is. Een vermindering in de productie van de iPhone 4 kan daar mogelijk iets mee te maken hebben. In het tweede kwartaal van 2011 zal Apple zo'n 17,5 miljoen iPhones 4 verschepen, dit aantal lag in het vorige kwartaal nog op 20 miljoen.

Digitimes spreekt niet over de iPhone 5, de site denkt eerder dat Apple net zo'n soort verandering gaat doorvoeren als de stap van iPhone 3G naar 3GS. De nieuwe iPhone 4 zal niet revolutionair zijn maar met een 8 megapixel camera, HSPA+ ondersteuning en mogelijke A5 dual-core processor wel een significante verbetering zijn t.o.v het huidige model. De eerste beelden van de iPhone 4S doken een aantal weken geleden op.

Bron: Digitimes

0 Reactie(s) op: Productie iPhone 4 neemt af, iPhone 4S in aantocht?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.