Prince of Persia: The Shadow and the Flame: De prins is terug

Door: Robin Smit | 06 augustus 2013 15:17

iPad

Het hoeft al lang geen raadsel meer te zijn wat er gebeurt wanneer je een Perzische prins een zwaard in zijn handen duwt. Gelukkig is er voor alle fans van de klassieker Prince of Persia nu een nieuwe deel in de serie beschikbaar voor de iPhone en iPad: Prince of Peria: The Shadow and the Flame.

Prince of Persia: The Shadow and the Flame is een platformgame waarin je het avontuur volgt van de Perzische prins die op zoek gaat naar zijn verleden. Tijdens je toch werk je je een weg langs verschillende obstakels en verschillende vijanden. De levels in de game zijn opgebouwd rond vijf verschillende omgevingen, waardoor je bent verzekerd van de nodige afwisseling.

De besturing in de game is nogal vernieuwend doordat je enkel met je duimen over het scherm moet vegen om je door de levels te werken. Dit kan in het begin even wennen zijn, maar persoonlijk vind ik deze manier van besturen na een tijdje prettiger dan het gebruik van virtuele knoppen of joysticks.

Naarmate je verder komt in de game krijg je de mogelijkheid om onder andere nieuwe wapens en vaardigheden vrij te kopen. Dit kan je doen met munten die je verdient door de game te spelen, maar je kan ook met echt geld nieuwe munten aanschaffen. Helaas word je tijdens het spelen net iets te vaak aangespoord om dit te doen. Erg jammer, aangezien je voor de game zelf ook al een kleine drie euro mag betalen.

Kortom

Prince of Persia: The Shadow and the Flame is een nieuwe platfromgame in de Prince of Persia reeks. In de game moet je een weg zien te vinden langs veel objecten en vijanden in verschillende omgevingen. De besturing van de game werkt erg fijn. Helaas word je wel iets te vaak gevraagd of je nog extra geld wil uitgeven in de game.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 2,69

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Prince of Persia: The Shadow and the Flame in de App Store

0 Reactie(s) op: Prince of Persia: The Shadow and the Flame: De prins is terug

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.