Prijzen van Vodafone voor iPhone bekend

Door: Wouter Hoeffnagel | 02 november 2010 09:58

Nieuws

Vodafone gaat de iPhone aanbieden in combinatie met vijf abonnementen. Het bedrijf gaat zowel de iPhone 4 als de iPhone 3GS leveren. De tarieven van deze abonnementen zijn korte tijd op de website van de provider verschenen en zijn inmiddels weer verwijderd. Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende abonnementen en de bijbehorende prijs, belminuten en datalimiet.

De éénjarige abonnementen van Vodafone in combinatie met een iPhone 4

De tweejarige abonnementen van Vodafone in combinatie met een iPhone 4

Voor de iPhone 4 bij de meeste abonnementen worden bij betaald. De prijs van het toestel is nog niet in combinatie met alle abonnementen duidelijk. Wel is bekend geworden dat bij een eenjarig abonnement met 150 belminuten de 16GB iPhone 4 €429 kost en de 32GB €529. Het 16GB toestel is alleen gratis in combinatie met een abonnement met 1000 belminuten. Voor het 32GB toestel moet bij dit abonnement nog €99 worden bijgelegd.

Ook de 3GS wordt leverbaar met de zelfde abonnementen. Je hoeft uiteraard wel minder bij te betalen voor het toestel. Zo is het toestel onder andere gratis bij een 2 jarig abonnement met 275 belminuten, met 450 belminuten en met 1000 belminuten.

De prijzen van Vodafone moeten overigens vandaag officieel op de website van Vodafone verschijnen.

0 Reactie(s) op: Prijzen van Vodafone voor iPhone bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.