Pod2g demonstreert untethered jailbreak (video)

Door: Wouter Hoeffnagel | 10 december 2011 18:30

Video

Pod2G heeft een video vrijgegeven van een untethered jailbreak voor iOS 5. Met de video bevestigt de hacker dat een untethered jailbreak voor Apple's nieuwste besturingssysteem mogelijk is.

De untethered jailbreak die in de video wordt gedemonstreerd is geschikt voor iOS 5.0 en wordt uitgevoerd op een derde generatie iPod touch. Al enige tijd is een tethered jailbreak voor iOS 5.0 beschikbaar. Het grote voordeel van een untethered jailbreak is dat je het apparaat niet langer met een computer hoeft te verbinden om deze met volledig functionaliteit te kunnen herstarten.

Pod2g schrijft in een blogpost dat hij van plan is zijn iPod 3G te upgraden naar iOS 5.0.1. Ook wil hij de jailbreak proberen uit te voeren op een iPhone 4 met iOS 5.0.1. Nadat dit gelukt is zegt de hacker zijn aandacht te willen richten op de eerste generatie iPad en de vierde generatie iPod touch. De iPad 2 en iPhone 4S komen als laatst aan de beurt.

De hacker schrijft dat bij iedere stap van dit proces de exploit waarschijnlijk opnieuw uitgewerkt moet worden. Dit gaat uiteraard enige tijd in beslag nemen. Pod2g twijfelt nog of hij jailbreaks voor apparaten tussentijds gaat vrijgeven of dat hij hiermee wacht tot dat de jailbreak op alle apparaten is uitgewerkt.

[youtube]kp_Mz6rs9fc[/youtube]

0 Reactie(s) op: Pod2g demonstreert untethered jailbreak (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.