Personaliseer het bureaublad van je Mac met Übersicht

Door: Lub Snoek | 24 juni 2016 10:53

How To

Bestaat het bureaublad op je Mac uit een Dock met wat snelkoppelingen en een handjevol losse items? Dan ben je toe aan een leuk extraatje op je scherm. Met Übersicht maak je het bureaublad op OS X nét iets spannender.

Dat extraatje wordt extra leuk als je de keuze hebt tussen een enorme bibliotheek met widgets en deze ook nog kunt personaliseren. Klaar met je saaie Mac? Maak kennis met Übersicht. Lees ook: Elk uur een nieuwe achtergrond in OS X.

De keuze is reuze.

Übersicht instellen

Nadat je Übersicht hebt gedownload, kun je de bibliotheek doorspitten om de perfecte widget voor jouw bureaublad te vinden. Nadat je Übersicht hebt geïnstalleerd, klik je op het icoontje dat rechtsboven in de menubalk verschijnt. In het menu dat verschijnt klik je op 'Open Widget Folder'. In die map plaats je de widget-mappen, welke je kunt downloaden van de pagina met widgets. Vervolgens klik je in hetzelfde menu op 'Refresh All Widgets' en je ziet de widget op je bureaublad verschijnen!

Doordat de widgets worden aangeleverd in .coffee-bestanden, kun je deze makkelijk personaliseren met een programma van CoffeeScript!

0 Reactie(s) op: Personaliseer het bureaublad van je Mac met Übersicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.