Peil.nl iPhone-app van Maurice de Hond

Door: jalmar-westerhoff | 17 februari 2011 11:41

iPad

Vanaf heden is er een iPhone-app van Peil.nl beschikbaar. Via de app kun je alle ontwikkelingen op het gebied van de Nederlandse politiek in de gaten houden.

De app laat je direct de peilingen zien van Peil.nl, de site van Maurice de Hond. Er is een speciale thermometer waarbij je als gebruiker kan aflezen wat de electorale ontwikkelingen in de afgelopen 24 uur zijn geweest. Je geeft dan eerst aan van welke partij je dit wilt weten.

De app geeft je een korte uitleg van de ontwikkelingen. Er is een archief beschikbaar dat teruggaat tot september 2002. Deze kun je gewoon doorbladeren. Alles is direct beschikbaar. Je kunt bekijken hoeveel zetels allerlei coalities van partijen samen halen, en op die manier kun je je eigen gewenste coalitie samenstellen. Bekijk hoeveel zetels ze samen halen.

Het is een prima app voor de politiek geïnteresseerden. De app is een verlengstuk van de site en je draagt het overal bij je. Maurice de hond vertelt over de app het volgende:

“Politiek geïnteresseerden hebben hierdoor niet alleen direct toegang tot mijn wekelijkse peilingen, maar ook kunnen zij –als enigen- direct vaststellen wat de electorale verschuivingen de afgelopen 24 uur zijn geweest.”

[youtube]Z00rWxRgpcw[/youtube]

Download de app Peil.nl - OOiP Syndication B.V">hier (gratis).

0 Reactie(s) op: Peil.nl iPhone-app van Maurice de Hond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.