Paper Titans: Puzzelen met papier

Door: Robin Smit | 13 mei 2013 16:03

iPad

Wat zou jij kunnen maken van een paar velletjes papier? Kom jij niet verder dan een eenvoudig papieren vliegtuigje of draai jij je hand niet om voor een prachtige origami zwaan? De makers van Paper Titans hebben de kunst van het papier vouwen nog iets verder gebracht door hele eilanden in elkaar te vouwen.

Paper Titans is een puzzel-game waarin je de opdracht hebt om op een eiland verschillende sterren te verzamelen en deze vervolgens in te leveren bij een envelop. Om dit voor elkaar te krijgen heb je verschillende Paper Titans tot je beschikking. Paper Titans zijn papieren personages die allemaal verschillende vaardigheden hebben. Deze vaardigheden zul je moeten inzetten en combineren om zo de verschillende levels in de game op te lossen.

Erg leuk aan Paper Titans is dat de volledige game bestaat uit papier objecten. Dit geeft de game een erg leuke uitstraling die je bovendien uitnodigt om alle kanten van de levels uitvoerig te bestuderen. Om je zelf ook het gevoel te geven dat je bijdraagt aan het creëren van deze levels kan je verschillende objecten zelf in elkaar vouwen. Zo krijg je elke keer dat je een nieuw personage of object vrijspeelt een papieren bouwplaat hiervan die je zelf in elkaar zult moeten vouwen.

Ondanks dat Paper Titans er erg leuk uitziet en een originele gameplay heeft ligt het tempo van de game erg laag. Bij ons zorgde dit ervoor dat we snel waren uitgekeken op de papieren mannetjes. Mocht je echter niet zo’n snelle gamer zijn en wel van een originele puzzelgame houden dan is dit zeker een aanrader.

Kortom

Paper Titans is een originele puzzelgame waarin je met papieren figuurtjes sterren moet verzamelen in verschillende levels. Erg leuk aan de game is deze eruit ziet alsof alles van papier is gemaakt. Wel ligt het tempo van Paper Titans naar onze mening net iets te laag. Mocht je echter tijd willen investeren in een kwalitatief goede puzzelgame dan is Paper Titans zeker aan te raden.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 2,69

Beschikbaar voor: iPhone, iPad

Getest op iPhone

Download Paper Titans in de AppStore

0 Reactie(s) op: Paper Titans: Puzzelen met papier

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.