Oxelon Media Converter 1.1

Door: Robbin Ooijevaar | 21 mei 2012 16:39

Review

Afspeelsoftware op de computer speelt de meest exotische video-indelingen probleemloos af, maar op mobiele apparaten is dat een ander verhaal. Het omzetten van video naar een indeling die wordt ondersteund door uw iPhone of Android-toestel is in de meeste gevallen een noodzakelijk kwaad. Gelukkig zijn er veel programma's voorhanden om de conversie van een video voor elkaar te krijgen.

Oxelon Media Converter blinkt uit in het aantal geavanceerde functies. Om er gebruik van te maken, moet u twee programma's installeren via de website van de makers: Converter en Plugins. Start Oxelon Media Converter en geef bij Media format het formaat aan waarnaar u een film wilt omzetten, bijvoorbeeld m4v als u gebruikmaakt van iOS-apparatuur zoals een iPad. Klik op Browse en geef aan waar u het eindresultaat wilt bewaren. Kies bij Video de juiste resolutie. Voor de iPad 2 is dit 1024 x 768, voor de iPhone 4 gaat het om 960 x 640. Sleep nu de film die u wilt omzetten naar het Oxelon Media Converter-venster. U kunt dit met meerdere films doen, zodat Oxelon Media Converter een wachtrij creëert. Klik nu op Conversion om de converter aan het werk te zetten. De tijd die nodig is om de film(s) om te zetten varieert. Hij is afhankelijk van de lengte en kwaliteit van het film-bestand, en van de snelheid van uw computer.

Oxelon Media Converter maakt het omzetten van video, audio en andere bestanden kinderlijk eenvoudig.

Oxelon Media Converter 1.1

Freeware

Taal Engels

Download 3,1 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Oxelon Media Converter 1.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.