Oude iPad 200 dollar waard bij inruilactie Microsoft

Door: chris-koenis | 13 september 2013 09:43

Nieuws

Microsoft heeft een nieuw recycleprogramma in het leven geroepen waarbij iPad-eigenaren 200 dollar krijgen als zij hun oude gebruikte tablet inleveren. Dat bedrag kan alleen worden besteed in de Microsoft Store.

De aanbieding is nog ruim een maand geldig tot 27 oktober en is alleen mogelijk in een select aantal Microsoft Stores in de Verenigde Staten en Canada. In Nederland heeft Microsoft nog geen officiële winkel geopend, al is er in Amsterdam wel een pop-up store gericht op Windows 8.

Het gaat om de gebruikte iPad-versies 2, 3 en 4, die moet worden ingeleverd in combinatie met de oplader. De eerste generatie iPad en ook de iPad mini komen niet in aanmerking.

Geld besteden bij Microsoft

De vergoeding van 200 dollar krijgen de iPad-eigenaren in de vorm van een cadeaubon voor de Microsoft Store. Daar biedt Microsoft zijn eigen soft- en hardware aan, waaronder zijn Surface-tablets. Beide modellen, de Surface Pro en de Surface RT worden vanwege tegenvallen verkoopcijfers inmiddels met fikse kortingen aangeboden.

Microsoft gaat echter verder met het bouwen van eigen tablets. In een aangekondigd persevent, gepland op 23 september, is de verwachting dat de opvolging van de Surface wordt gepresenteerd. Mocht deze snel verkrijgbaar zijn, heeft Microsoft een lokkertje voor Noord-Amerikaanse iPad-eigenaren om een overstap te maken.

Bron: Webwereld.nl

1 Reactie(s) op: Oude iPad 200 dollar waard bij inruilactie Microsoft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 13 september 2013 15:12 Anoniem
    Ik denk dat men in Nederland via marktplaats meer voor zijn of haar overbodige tablet zal krijgen dan via die zogenaamde inruilactie van Microsoft. Maar op zich ook wel te begrijpen dat Microsoft maar 200 dollar biedt, want Microsoft wil zelf winst maken, op de eventuele 2e hands verkoop ingezamelde tablets.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.