Ook Microsoft aan de slag met smartwatch

Door: matthijs-van-den-broek | 15 april 2013 08:13

iPad

Niet alleen Apple, Samsung, Google, LG en Sony zijn er mee bezig: ook Microsoft betreedt de arena van de smartwatch. Dat melden bronnen bij Aziatische toeleveranciers aan de online Wall Street Journal.

Microsoft is dus niet de eerste, maar zal ook zeker niet het laatste hardware- of technologiebedrijf zijn dat zich gaat richten op de markt voor "wearable computing".

Het apparaat van Google, dat naar verwachting gezien moet worden als een meer mainstream oplossing voor het inhaken op de trend van draagbare gadgets dan Google Glass, zou draaien op Android, meer weten we daar nog niet van.

Apple heeft ook nog niets officieel aangekondigd, maar er is inmiddels wel zoveel materiaal uitgelekt dat we mogen concluderen dat een lancering vanuit Cupertino in ieder geval aanstaande is. Kijk voor meer informatie maar eens naar dit artikel: "iWatch: Het laatste nieuws".

Het is een duidelijke rat race: alles wat zich technologiebedrijf noemt zal een dezer dagen instappen. Helemaal als zo meteen de eerste smartwatches door een groot publiek gebruikt gaan worden. Boeiend om over na te denken is natuurlijk: gaat Apple de eerste zijn? Gaat het bedrijf dan wederom het voordeel hebben wat het ook heeft genoten bij de lancering van de iPod, iPad en iPhone?

0 Reactie(s) op: Ook Microsoft aan de slag met smartwatch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.