Ontwikkelaars roepen Apple op verkoop van WWDC-kaartje toe te staan

Door: Wouter Hoeffnagel | 08 mei 2012 15:14

Nieuws

Een groep ontwikkelaars heeft een website opgericht waar ontwikkelaars kunnen aangeven dat zij naar het Worldwide Developer Conference (WWDC) willen of juist hun kaarten voor het WWDC willen verkopen. De ontwikkelaars hopen hiermee de aandacht te trekken van Apple en het bedrijf te overtuigen het toe te staan kaarten te verkopen.

Apple's beleid stelt dat het niet mogelijk is toegang te krijgen tot het WWDC met een toegangskaart die op andermans naam staat. Het is hierdoor niet mogelijk de kaarten te verkopen. Sommige ontwikkelaars die een kaartje hebben weten te bemachtigen blijken toch niet te kunnen. Zij willen dan ook graag hun kaartje, die voor 1.599 euro over de toonbank gingen, doorverkopen.

wwdcwaitlist.org

Andere ontwikkelaars hebben juist geen kaartje weten te bemachtigen en geven op de website wwdcwaitlist.org aan toch graag naar het evenement te willen. Inmiddels hebben 22 ontwikkelaars aangeven hun kaartje te willen verkopen. 215 ontwikkelaars stellen een kaartje te willen kopen. De website is opgezet door gameontwikkelaar CocoaChina.

Het WWDC vindt plaats van 11 tot 15 juni 2012 in het Moscane Center in San Francisco. Ontwikkelaars kunnen op de conferentie allerlei technische sessies bijwonen. Daarnaast heeft Apple aangekondigd informatie te zullen geven over iOS 6, de opvolger van iOS 5.

0 Reactie(s) op: Ontwikkelaars roepen Apple op verkoop van WWDC-kaartje toe te staan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.