Ongelimiteerd datalimiet KPN verdwijnt per één november

Door: Wouter Hoeffnagel | 28 oktober 2010 10:29

Nieuws

KPN wijzigt per één november de data-abonnementen voor mobiel internet van zowel Hi als KPN. Beide providers krijgen verschillende abonnementsvormen, ieder met een ander datalimiet. Het ongelimiteerd datalimiet verdwijnt helaas, waardoor je voor datagebruik buiten de bundel moet betalen.

De wijziging geld alleen voor nieuwe klanten die na één november een abonnement bij KPN afsluiten. Voor bestaande klanten gelden de wijzigingen niet. De aangepaste datalimieten komen op het moment dat KPN zich op maakt voor de verkoop van de iPhone 4 in combinatie met KPN-, Hi- en Telfort-abonnementen.

Ook Vodafone, de andere provider die naast T-Mobile de iPhone 4 in Nederland gaat verkopen, heeft aangekondigd datalimieten in te gaan voeren. T-Mobile heeft echter bekend gemaakt geen plannen te hebben het ongelimiteerde datalimiet te vervangen voor een gelimiteerd abonnement. Dit kan uiteraard in de toekomst veranderen. Hieronder vind je twee schema's met de nieuwe data-abonnementen voor mobiel internet van Hi en KPN.

Zodra je je datalimiet overschrijdt krijg je overigens automatisch een sms-bericht met een waarschuwing. Buiten de bundel ga je 3 cent per MB betalen. De wijziging in de data-abonnementen is volgens KPN nodig aangezien het datagebruik hard groeit door de massale opkomst van smartphone's en tablet's.

0 Reactie(s) op: Ongelimiteerd datalimiet KPN verdwijnt per één november

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.