Onbekend goedkoop model iPhone duikt op

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 oktober 2011 15:06

iPad

Foto's van een goedkoper model iPhone 4 zijn opgedoken. Het zou hierbij niet om de iPhone 4S gaan, maar om een uitgeklede versie van de iPhone 4. Het apparaat moet dan ook aanzienlijk goedkoper op de markt verschijnen dan de iPhone 4 en gelijktijdig met de iPhone 4S in de winkels liggen.

Het Braziliaanse Gizmodo heeft een aantal foto's ontvangen die genomen zouden zijn in Foxconn's fabriek in Brazilië. Op de foto's is een iPhone te zien die modelnummer N90A zou dragen. De huidige iPhone 4 heeft modelnummer N90, terwijl de iPhone 4S naar verwachting modelnummer N94 zal dragen. Naar verwachting krijgt de N90A minder opslagruimte dan de iPhone 4. De iPhone 4 is leverbaar met 16GB of 32GB opslagruimte.

Vandaag bleek dat Vodafone Duitsland op haar websites verwijzingen heeft geplaatst naar een aantal iPhones. Het gaat hierbij om verschillende modellen van de iPhone 4S, maar ook een nieuw model van de iPhone 4. Zo heeft de telecomprovider het over een iPhone 4 met 8GB opslagruimte. Mogelijk wordt met deze iPhone 4 8GB de iPhone met modelnummer N90A bedoeld.

Mogelijk gaat de iPhone met modelnummer N90A de iPhone 3GS vervangen, terwijl de iPhone 4S de iPhone 4 moet vervangen.

Via: Gizmodo

0 Reactie(s) op: Onbekend goedkoop model iPhone duikt op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.