Officiële biografie Steve Jobs verschijnt een maand eerder

Door: Wouter Hoeffnagel | 06 oktober 2011 19:58

Nieuws

Simon & Schuster, de uitgeverij achter de geautoriseerde biografie van Steve Jobs, heeft de lanceringsdatum van het boek verschoven naar 24 oktober. De uitgeverij verplaatst de lancering in verband met het overlijden van de voormalig CEO van Apple.

Dit schrijft AllThingsD. De biografie stond oorspronkelijk voor 21 november 2011 op de planning. De biografie, die 'Steve Jobs' gaat heten, wordt geschreven voor Walter Isaacson, voormalig hoofdredacteur van Time. Isaacson heeft voor de biografie veertig interviews gehouden met Steve Jobs. Daarnaast zijn ook een groot aantal familieleden, vrienden en collega's van Jobs geïnterviewd.

The Wall Street Journal geeft aan dat Isaacson vier weken geleden zijn laatste interview met Jobs heeft gehouden. Tijdens dit interview zou Jobs hebben geweten dat het einde van zijn leven naderde. Dit laatste interview wordt in het laatste hoofdstuk van het boek geplaatst.

De biografie moet een volledig beeld geven van het leven van Steve Jobs. In augustus werd dan ook bekend dat Isaacson ook het vertrek van Jobs als CEO bij Apple in het boek opneemt. 'Steve Jobs' staat momenteel op nummer één met de best verkochte boeken op Amazon.

0 Reactie(s) op: Officiële biografie Steve Jobs verschijnt een maand eerder

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.