Nieuwsoverzicht: Foto's van de iPhone 5 en een nieuwe MacBook

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 juli 2011 15:30

Nieuws

Het is weer een drukke week geweest. Zo is er een foto op gedoken die mogelijk de iPhone 5 toont en is er bewijs gevonden voor nieuwe MacBook- en Mac mini-modellen. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Is dit de iPhone 5?

Op een Taiwanese website zijn foto's van de iPhone 5 opgedoken. Het apparaat is voorzien van twee camera's aan de achterzijde, waardoor het mogelijk moet zijn 3D-achtige beelden te creëren. Al eerder gingen er geruchten dat Apple aan een dergelijk systeem werkt. De foto's zijn in handen van 175wan.com.

Door piraterij getroffen ontwikkelaar trekt aan de bel over Game Center

Een gamefabrikant heeft aan de bel getrokken nadat is gebleken dat mensen met 'illegale' apps op gejailbreakte iOS-apparaten gewoon gebruik kunnen maken van Apple's Game Center.

Android-gebruikers opgelet: MacWorld app gratis te downloaden

MacWorld goes Android. Misschien niet de meest voor de hand liggende combi, maar we gaan het toch doen. Voortaan kun je het MacWorld nieuws ook volgen via een gratis app op je Android-telefoon.

'iPad verdwijnt binnen 10 jaar van de markt'

Tablets zoals de iPad zullen binnen tien jaar verdwijnen. Net als de pc, laptop en netbook overigens. De grenzen tussen alle hardware vervagen zodanig, dat we nog maar één apparaat nodig hebben.

0 Reactie(s) op: Nieuwsoverzicht: Foto's van de iPhone 5 en een nieuwe MacBook

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.