Nieuwnieuwnieuw! Een iPad-magazine op papier?

Door: Redactie Computer!Totaal | 09 juli 2010 11:02

Review

Een magazine over de iPad uitbrengen op papier? Jazeker, dat kan. MacWorld lanceert vandaag de 'complete gids voor de iPad'. 162 glanzende pagina's boordevol iPad.

Hier in Amsterdam begint vandaag de zomervakantie. Dat wordt weer Zuid Frankrijk. Uren boeken en tijdschriften lezen met een koffie en croissant in de hand. De iPad blijft thuis. Pardon? Jazeker. Want op je iPad zie je nou eenmaal geen moer in de zinderende Provencaalse zomerzon.

MacWorld heeft daar wat op bedacht. Vandaag lanceren we de 'complete gids voor de iPad', op papier. Dat heeft zo z'n voordelen: de batterij is nooit leeg, papier kan tegen zand en zonnebrand en bovenal spiegelt 't niet in de zon. Simpelweg 162 glanzende pagina's boordevol iPad how to's en reviews (sneak preview hieronder).

Om de azijnzeikers voor te zijn: inderdaad, in eerste instantie een onlogische keuze. Waarom geen iPad magazine op de iPad? Dat is simpele uitgevers-boerenlogica: er zijn nou eenmaal meer iPad-wannahaves dan iPad-bezitters in Nederland. Die naar schatting 1.500 'haves' zijn nou eenmaal minder interessant dan die 1.000.000 gasten die straks kwijlend boven het tijdschriftenschap hangen.

Kortom: bestellen maar. Dan kunnen wij ook weer met vakantie.

0 Reactie(s) op: Nieuwnieuwnieuw! Een iPad-magazine op papier?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.