Nieuwe versie van iOS 5.0.1 beschikbaar voor de iPhone 4S

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 december 2011 17:27

Nieuws

Apple heeft vandaag een nieuwe versie van iOS 5.0.1 uitgebracht. De nieuwe iOS-versie is alleen beschikbaar voor de iPhone 4S-gebruikers die iOS 5.0 nog gebruiken. Daarnaast heeft Apple ook een firmware update voor de Apple TV uitgebracht.

Apple heeft niet bekend gemaakt wat er precies in de nieuwe build is veranderd. De nieuwe versie van iOS 5.0.1 is opvallend, aangezien de versie amper lijkt te verschillen van de eerdere iOS 5.0.1. Dit blijkt onder andere uit buildnummer van de update. De nieuwe iOS 5.0.1 voor de iPhone 4S draagt buildnummer 9A406, terwijl de iOS 5.0.1 van vorige maand buildnummer 9A405 draagt.

De nieuwe versie is alleen voor de iPhone 4S beschikbaar. Gebruikers van overige gebruikers blijven dus de oude build gebruiken. Ook dit is een aanwijzing dat Apple geen grote wijzigingen heeft doorgevoerd in de nieuwe iOS 5.0.1, aangezien apps op beide versies probleemloos moeten kunnen draaien.

Ook over de firmware update voor de Apple TV is weinig informatie bekend. Het gaat om versie 4.4.4 van de firmware, die een aantal onbekende bugs verhelpt. De update kan worden geïnstalleerd via de standaard updatefunctie op de Apple TV.

Klik hier voor het IPSW-bestand van iOS 5.0.1 met buildnummer 9A406 (directe download).

0 Reactie(s) op: Nieuwe versie van iOS 5.0.1 beschikbaar voor de iPhone 4S

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.