Nieuwe update TechFish iPad app

Door: Redactie Computer!Totaal | 04 november 2011 10:20

Nieuws

MacWorld-zusje TechFish, Nederlands grootste tech news reader voor de iPad, heeft een nieuwe update uitgebracht. De belangrijkste aanvulling zijn push notificaties voor de populaire iPad App Tips van de Week.

Een jaar sinds de lancering mag TechFish zich by far Nederlands grootste tech news reader voor de iPad noemen. De app heeft een steeds groter worden groep dagelijks terugkerende gebruikers aan zich weten te binden.

De meest gelezen - en gedeelde - artikelen in TechFish zijn de wekelijkse iPad App Tips. Update 1.3 die vandaag is gereleased voegt push notificaties toe aan de app, zodat je op de hoogte kan blijven van nieuwe app tips. Het gaat om één notificatie per week, geen verdere spam dus (en dat is beloofd :-)).

TechFish verzamelt artikelen van meer dan 50 Nederlandse tech-journalisten. Nieuws, geruchten, reviews en previews van sites als MacWorld, Webwereld, Digital Life, GameZ, Computerworld, CIO, ComputerTotaal en Zoom.nl. Je kunt de app aanpassen aan je persoonlijke smaak. Maak je eigen selecties in de categorieën Apple, Computer, E-Commerce, Fotografie, Gadgets, Gaming, Professional IT, Hardware, Mobile, Internet en Software.

TechFish is gratis, de app downloaden kan hier.

(Disclaimer: TechFish is van dezelfde uitgever als MacWorld. Bovenstaande artikel mag dus inderdaad als schaamteloze reclame worden gezien ;-))

0 Reactie(s) op: Nieuwe update TechFish iPad app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.