Nieuwe redsn0w-jailbreak gelanceerd

Door: Wouter Hoeffnagel | 01 november 2010 14:12

Nieuws

Het iPhone Dev Team heeft een nieuwe versie van de redsn0w-jailbreaktool uitgebracht. Versie 0.9.6b2 heeft ondersteuning gekregen voor de limera1n-exploit. Hierdoor is het nu met redsn0w mogelijk om de iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPod touch 3G, iPod touch 3G en Apple TV 2g te jailbreaken.

Daarnaast heeft redsn0w een aantal nieuwe functionaliteiten gekregen. Zo is het mogelijk aangepaste bootlogos te plaatsen op de iPhone 3G, iPhone 3GS en iPod 2G. Daarnaast is het ook mogelijk de DFU-knop in PwnageTool te plaatsen. Met deze knop is het iOS-apparaat in DFU-mode te zetten vanuit Windows. DFU mode kan gebruikt worden om het apparaat te laten herstellen naar een aangepaste firmware. Nadat het apparaat in DFU mode is gezet kan in iTunes een aangepast IPSW-bestand worden geselecteerd waarnaar het apparaat wordt hersteld.

Door de nieuwe versie van redsn0w kunnen nu ook Windows-gebruikers hun apparaat dus in DFU mode zetten. Het verkrijgen van een aangepaste IPSW is daarentegen nog wel lastig. Dit is namelijk alleen mogelijk via PwnageTool, dat alleen beschikbaar is voor Mac OS X-gebruikers. Windows-gebruikers zullen dus via een bevriende Mac OS X-gebruiker de aangepaste IPSW op hun apparaat moeten zetten.

0 Reactie(s) op: Nieuwe redsn0w-jailbreak gelanceerd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.