Nieuwe Magic Mouse op komst

Door: Wouter Hoeffnagel | 05 augustus 2011 13:54

Nieuws

Het lijkt erop dat Apple binnenkort met een nieuwe Magic Mouse komt. De Magic Mouse is een muis die ondersteuning biedt voor touchbewegingen. Het nieuwe model van de Magic Mouse biedt waarschijnlijk ondersteuning voor nieuwe bewegingen die zijn geïntroduceerd in Mac OS X Lion.

Een medewerker van Apple die het inventaris van het bedrijf beheert heeft Cult of Mac verteld dat Apple het modelnummer van de oude Magic Mouse heeft verwijderd uit haar systeem. Een nieuw modelnummer voor een Magic Mouse is gelijktijdig toegevoegd aan het systeem. De wijziging doet vermoeden dat Apple binnenkort met een nieuwe Magic Mouse komt.

De Magic Mouse is een muis van Apple die de functionaliteiten van een traditionele muis combineert met de functionaliteiten van een trackpad. Met de muis kun je op traditionele wijze icoontjes aanklikken en bestanden verslepen, maar je kunt ook op de muis met je vingers touchbewegingen maken. Denk hierbij aan swipen, inzoomen of scrollen. De Magic Mouse wordt via Bluetooth met Apple-producten verbonden en is dus volledig draadloos.

De huidige Magic Mouse is voor 69 euro beschikbaar bij Apple.

0 Reactie(s) op: Nieuwe Magic Mouse op komst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.