Nieuwe MacBook Pro van liquidmetal

Door: jalmar-westerhoff | 18 februari 2011 12:55

Mac

Nadat afgelopen week in overvloed geruchten rondom de iPhone Nano naar buiten traden, lijkt het nu de beurt aan de 'vernieuwde' MacBook Pro. Volgens het laatste nieuws zal de body van liquidmetal worden gemaakt, lichter dan aluminium.

Klik hier voor het laatste nieuws over dit bericht

Zou dit de nieuwe MacBook Pro kunnen zijn? De Italiaan Dario Crisafulli maakte deze mockup op basis van een advertentie die eerder verscheen op de site van Intel. De advertentie toonde een zwarte en mysterieuze nieuwe MacBook.

Eerder al wijzigde Apple het design van de website. Wat opvalt is dat de traditionele zilveren taakbalk een stuk donkerder van kleur is geworden.

De wijziging van de kleur gaf inspiratie voor een heel nieuw gerucht. Velen denken dat Apple de kleur wel eens gewijzigd zou kunnen hebben omdat de volgende generatie MacBooks van Liquidmetal zouden zijn. Liquidmetal is een nog lichter materiaal dan aluminium. Het is sterker dan titanium en kras en corrosiebestendig. Het materiaal is donkerder wat het geschikter maakt voor de doorlaatbaarheid van radiosignalen zoals WiFi en GSM.

Lees meer over het gerucht op deze pagina.

Wanneer de nieuwe MacBook Pro precies gaat verschijnen is nog niet helemaal bekend. Apple zou plannen maken de nieuwe Pro wellicht samen met de vernieuwde MacBook Air te introduceren. Vooralsnog is er niets zeker. Zoals wel vaker bij Apple, berust ook dit bericht weer op een hoop speculaties. We houden je op de hoogte!

0 Reactie(s) op: Nieuwe MacBook Pro van liquidmetal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.