Nieuwe MacBook Air verkrijgbaar in juni of juli

Door: jalmar-westerhoff | 18 mei 2011 10:39

Nieuws

Zoals verwacht zal de nieuwe MacBook Air vanaf juni of juli dit jaar verkrijgbaar zijn. Apple's ultradunne notebook zal compleet met Sandy Bridge processor en Thunderbolt worden geïntegreerd, precies zoals in de huidige MacBook Pro en iMac.

Het nieuws is uitgelekt via de site Digitimes. Er gingen eerder al geruchten de ronde over een mogelijke nieuwe MacBook Air compleet met Tunderbolt en Sandy Bridge. In juni of juli kunnen we ze verwachten.

De iMac en de MacBook Pro werden kortgeleden nog voorzien van Thunderbolt en een Sandy Bridge processor. De MacBook Air bleef daarmee qua prestaties een stuk achter. Vanaf het begin dat de Air op de markt is zijn er al veel discussies over de prestaties van het apparaat, vooral bij zware taken crasht de notebook nogal vaak.

Het dunne design van de Air is echter een enorm succes. Het apparaat is makkelijk mee te dragen en weegt bijna niks! 9to5Mac stelt dan ook dat Apple qua uiterlijk waarschijnlijk niets zal veranderen aan de Air, overigens werd dit bij de iMac en MacBook Pro ook niet gedaan:

"Because the current design was released late last year, we believe that the new models will simply be an internal specification upgrade and nothing more. Apple’s current line of MacBooks Airs include both 11.6 and 13.3 inch models.

0 Reactie(s) op: Nieuwe MacBook Air verkrijgbaar in juni of juli

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.