Nieuwe MacBook Air's verschijnen pas volgende week

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 juli 2011 14:17

Nieuws

De nieuwe MacBook Air's worden pas eind volgende week gelanceerd. De vele geruchten die stellen dat de apparaten deze week worden gelanceerd kloppen niet. Dit zegt AllThingsD op basis van meerdere bronnen.

Een specifieke datum voor de lancering wordt door de bronnen niet genoemd. AllThingsD zegt uit te gaan van een lancering op donderdag of vrijdag. De nieuwe MacBook Air's krijgen waarschijnlijk de beschikking over Thunderbolt-poorten en verlichting achter het toetsenbord. Daarnaast zou je bij de nieuwe modellen alleen nog kunnen kiezen uit een 128GB en 256GB SSD. Momenteel kun je ook kiezen voor het 64GB 11-inch model.

Al langer wordt gesteld dat Apple de MacBook Air's gelijktijdig met Mac OS X Lion gaat lanceren. Dit aangezien Apple de nieuwe lichtgewicht laptops vanuit de fabriek zou willen voorzien van het nieuwe besturingssysteem. Dit zou daarom betekenen dat Mac OS X Lion eind volgende week in de Mac App Store verschijnt.

Apple Insider meldt overigens dat de eerste Mac OS X Lion-apps in de Mac App Store zijn verschenen. Het gaat om de eerste apps die door Apple zijn goedgekeurd. Ontwikkelaars kunnen op dit moment apps voor Mac OS X Lion inleveren. Apps die tijdig worden ingeleverd zijn direct bij de lancering van Lion beschikbaar.

0 Reactie(s) op: Nieuwe MacBook Air's verschijnen pas volgende week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.