Nieuwe iTunes 11.0.3 voorzien van kleinere minispeler

Door: matthijs-van-den-broek | 17 mei 2013 08:44

iPad

Apple heeft gisteren een vernieuwde versie van iTunes uitgebracht: versie 11.0.3. iTunes 11.0.3 heeft een nieuwe minispeler, verbeterde weergave van muzieknummers en ondersteuning voor albums die uit meerdere schijven bestaan.

Minispeler

De minispeler is verder verkleind, maar bevat wel meer functies volgens Apple. Als je op de knop 'Volgende' klikt, zie je wat het eerstvolgende nummer is. En als je daar geen zin in hebt, kun je in je collectie zoeken en een ander nummer kiezen, allemaal zonder dat je je bibliotheek hoeft te openen.

Uitgebreide weergave

Zodra je een album selecteert, wordt het uitgevouwen. Dat betekent dat je alle nummers van het album ziet, er een kunt afspelen en vervolgens verder kunt bladeren, zonder dat je eerst hoeft te klikken om terug te gaan naar je bibliotheek.

Aanraders

Nieuw in iTunes 11.0.3 is ook de manier waarop vergelijkbare muziek wordt aangeraden. Je kiest een album, artiest of genre en iTunes komt met vergelijkbare muziek die je zelf misschien nooit ontdekt zou hebben. Met de nieuwe functie 'Volgende' in iTunes kun je eenvoudig een nummer als eerste in de afspeellijst zetten.

0 Reactie(s) op: Nieuwe iTunes 11.0.3 voorzien van kleinere minispeler

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.