'Nieuwe iPods morgen geïntroduceerd'

Door: jeroen-kuiper | 13 juli 2015 10:03

Nieuws

Er zijn nieuwe iPods in aantocht en die zouden morgen al geïntroduceerd worden. Dat meldt het Franse iGen.fr op basis van anonieme bronnen.

De Franse website iGen.fr meldt dat de nieuwe iPods rond 14 juli door Apple geïntroduceerd worden. We mogen een nieuwe iPod touch, iPod nano en iPod shuffle verwachten volgens de anonieme bronnen, waarbij de iPod touch de grootste update zal krijgen. De website meldt dat de touch een 64 bit-processor zal krijgen die lijkt op de A-processoren van de iPhone en iPad. Dat zou betekenen dat de muziekspeler sneller zal worden dan in het verleden.

iPod nano en shuffle alleen nieuwe kleuren

De iPod nano en shuffle zullen geen grote update krijgen maar alleen in andere kleuren beschikbaar worden, zo melden de bronnen. In iTunes 12.2 werden de iPods in nieuwe kleuren al gespot. Gebruikers kregen onderstaande afbeelding van de nieuwe iPods te zien nadat ze hun iPod aansloten op het muziekprogramma. Het is nog wachten op officiële berichten van Apple, maar het lijkt er in in ieder geval op dat het bedrijf nog toekomst ziet in de muziekspelers.

0 Reactie(s) op: 'Nieuwe iPods morgen geïntroduceerd'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.