Nieuwe iOS 5.0.1 verhelpt simkaartproblemen iPhone 4S

Door: Wouter Hoeffnagel | 18 december 2011 19:23

iPad

Apple heeft vorige week een vernieuwde versie van iOS 5.0.1 beschikbaar gesteld voor de iPhone 4S. In eerste instantie was het echter onduidelijk welke wijzigingen Apple in de nieuwe iOS 5.0.1 heeft doorgevoerd. Uit een support-document van Apple blijkt dat de update problemen met de simkaart van de iPhone 4S verhelpt.

Het gaat om een probleem waarbij de iPhone 4S moeite heeft met het herkennen van een micro-simkaart. Gebruikers die met het probleem te maken hebben kunnen een waarschuwingsmelding krijgen dat hun simkaart niet wordt herkend. In andere gevallen wordt in de statusbalk van de iPhone 'No Service' of 'Searching' getoond.

Uit een support-document van Apple over het probleem blijkt dat iOS 5.0.1 met buildnummer 9A406 het probleem zou moeten verhelpen. Gebruikers die al hebben geüpdatet naar iOS 5.0.1 met buildnummer 9A405 kunnen de nieuwe iOS 5.0.1-versie installeren door hun iPhone 4S te herstellen. Gebruikers die nog iOS 5.0 gebruiken kunnen via de standaard update-knop in iTunes updaten.

Apple raadt gebruikers die hun iPhone herstellen aan na afloop te controleren of de juiste versie van iOS 5.0.1 is geïnstalleerd. Deze informatie is te vinden door in de instellingen voor 'Algemeen' en 'Info' te kiezen.

0 Reactie(s) op: Nieuwe iOS 5.0.1 verhelpt simkaartproblemen iPhone 4S

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.