Nieuwe campus van Apple krijgt groen licht (video)

Door: jalmar-westerhoff | 10 juni 2011 12:46

Video

Het was al zo goed als rond maar nu is het officieel: de nieuwe campus van Apple komt er! De burgemeester van Cupertino, Gilbert Wong, laste onlangs een persconferentie in om het nieuws bekend te maken.

" There is no chance we are saying no to the new Apple campus, aldus Wong.

De nieuwe campus moet plaats bieden voor maarliefst 12.000 werknemers van Apple. Het belooft een prachtig bouwwerk te worden, vier verdiepingen hoog en gemaakt van gebogen glas. De nieuwe campus heeft iets weg van een enorme UFO en zal voornamelijk groene energie als energiebron hebben.

Afgelopen dinsdag schreven we al een artikel over de plannen van Apple. Steve Jobs moest voor de gemeenteraad van Cupertino verschijnen om alles toe te lichten. Uit het gesprek dat hij voerde met de gemeenteraadsleden bleek al dat ze erg enthousiast waren, dat wordt met de persconferentie van Wong nogmaals bevestigd. De nieuwe campus gaat er komen! Als alles volgens de planning verloopt is het glorieuze bouwwerk in 2015 af.

[youtube]8FEwHk9Ap7I[/youtube]

De officiële website van Cupertino heeft alle informatie ook online gezet. Via de site zijn nog wat meer foto's van de nieuwe campus te bekijken.

When the end of the world arrives, Apple employees will be swept into space. (9to5Mac).

0 Reactie(s) op: Nieuwe campus van Apple krijgt groen licht (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.