Nieuwe aanwijzingen wijzen op iPhone 5-lancering in augustus

Door: Wouter Hoeffnagel | 14 juli 2011 13:43

Nieuws

Apple is op zoek naar iemand die ervaring heeft met het verkopen van mobiele telefoons. De medewerker moet demonstraties gaan geven van de iPhone in de winkels van Apple. De vacature loopt van 16 augustus tot 29 oktober, waardoor het goed mogelijk is dat in deze periode de iPhone 5 wordt gelanceerd. Dit schrijft PC Advisor.

De medewerker krijgt vooraf een vierdaagse training. Hij kan op 16 augustus dus direct aan de slag. Naast de vacature heeft Boy Genius Report (BGR) van anonieme bronnen informatie ontvangen dat Apple in het begin of halverwege augustus de iPhone 5 lanceert. Het bedrijf zou hier een speciaal evenement voor gaan organiseren.

De bronnen van BGR weten daarnaast te vertellen dat de iPhone 5 een compleet vernieuwd design krijgt. Het apparaat wordt dus niet slechts een hardwarematige update van de iPhone 4.

Wil je meer weten over de iPhone 5? In het iPhone 5: Het laatste nieuws-artikel verzamelen wij alle geruchten, informatie en nieuwsjes over de nieuwe iPhone. Volg dit artikel dus om volledig op de hoogte te blijven.

0 Reactie(s) op: Nieuwe aanwijzingen wijzen op iPhone 5-lancering in augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.