Nep Steve Jobs-boek verkoopt goed in Taiwan

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 augustus 2011 20:58

Mac

Het namaken van Apple-producten kan erg lucratief zijn. Niet alleen worden iPhones en iPads nagemaakt, ook worden complete Apple-winkels nagebouwd. Nu is er een nieuwe fase in deze rage: een nagemaakt boek met adviezen van Steve Jobs.

MIC Gadget schrijft dat het boek met de titel 'Steve Jobs Gives 11 Advices To Teenager' een groot succes is in Taiwan. Het boek zou inmiddels 4000 keer over de toonbank zijn gegaan en 27,000 euro hebben opgeleverd. Opvallend is dat in het boek nergens wordt aangegeven waar of wanneer Steve Jobs de adviezen zou hebben gegeven.

Het boek is volgens de cover geschreven door Steve Jobs. In werkelijkheid is dit echter niet het geval. Het is niet helemaal duidelijk wie daadwerkelijke de schrijver van het boek is. 'John Cage' wordt op de cover opgegeven als vertaler van het boek. Een Taiwanese reporter heeft volgens MIC Gadget geprobeerd contact te leggen met de auteur. Zowel het adres als het telefoonnummer dat de schrijver heeft opgegeven blijken echter vals te zijn.

'Steve Jobs Gives 11 Advices To Teenager' is voor ongeveer 6 dollar te koop via Taoboa.

De cover van 'Steve Jobs Gives 11 Advices To Teenager'

0 Reactie(s) op: Nep Steve Jobs-boek verkoopt goed in Taiwan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.