Nederlandse Apple Store opent 3 maart deuren

Door: Elmar Rekers | 22 februari 2012 10:42

Mac

De eerste Apple Store van de Benelux zal op zaterdag 3 maart zijn deuren openen. Dat maakt Apple woensdag bekend. Zoals eerder al werd aangekondigd zal de winkel aan het Leidseplein in Amsterdam komen.

Aanvankelijk zou de opening van de Apple Store in Amsterdam al in december 2011 plaatsvinden, maar dit werd in de zomer van dat jaar uitgesteld. Een officiële reden voor de vertraging is er destijds nooit gegeven. Het lijkt er echter op dat de bouwvergunning niet direct kon worden afgegeven wegens bezwaren tegen de geplande veranderingen aan het Hirschgebouw.

iPad 3

Met een opening op 3 maart lijkt Apple de Nederlandse winkel vlak voor de lancering van de iPad 3 gereed te hebben. Geruchten gaan namelijk dat het bedrijf in de week volgend op 3 maart de nieuwe tablet zal onthullen, om deze kort daarna ook in de winkelschappen te leggen.

Apple heeft wereldwijd inmiddels 361 Apple Store. Met de komst van de winkel in het Hirschgebouw aan het Leidseplein krijgt de Benelux zijn eerste officiële Apple winkel. De feestelijke opening vindt op zaterdag 3 maart plaats op 10.00 uur.

0 Reactie(s) op: Nederlandse Apple Store opent 3 maart deuren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.