Mystery Friend: ‘Wie is het?’ met je Facebook vrienden

Door: Robin Smit | 23 juni 2013 15:57

iPad

Als we je de vraag ‘Wie is het?’ stellen, weet je waarschijnlijk direct dat we het hier over het klassieke gezelschapsspelletje hebben, waarbij je samen met je medespeler op zoek gaat naar de juiste persoon. Voor iedereen die terug verlangt naar het raden van personen is er nu MysteryFriend.

MysteryFriend is namelijk een app waarmee het mogelijk is om ‘Wie is het?’ met je Facebook vrienden te spelen. Om dit te doen zul je eerst je Facebook moeten koppelen aan MysteryFriend. Wanneer je dit hebt gedaan is het mogelijk een nieuw spel te starten met een van je vrienden op Facebook. MysteryFriend zoekt vervolgens vrienden uit wie jullie gemeenschappelijke vrienden zijn en die zullen gebruikt worden voor een spannend potje ‘Wie is het?’ Hierbij mag iedere speler zelf kiezen welke persoon de andere speler moet raden.

Tijdens het spelen van MysteryFriend kun je om en om vragen stellen aan elkaar die beantwoord kunnen worden met ja of nee. Degene die als eerste de juiste persoon heeft geraden, wint het potje en verdient munten die weer kunnen worden gebruikt om het spelen van MysteryFriend eenvoudiger te maken of om speciale packs te kopen. Met deze packs is het bijvoorbeeld mogelijk MysteryFriend met beroemdheden te spelen. De makers van de app brengen regelmatig nieuwe packs met personen uit. Deze afwisseling maakt van MysteryFriend een leuke game die je wil blijven spelen.

Kortom

MysteryFriend is een leuke game waarin je ‘Wie is het?’ kunt spelen met je Facebook vrienden. Je kan er hierbij voor kiezen om gemeenschappelijke vrienden of bijvoorbeeld beroemdheden op het speelbord te plaatsen. Dit maakt van MysteryFriend een leuke en verslavende game.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Mystery Friend in de AppStore

0 Reactie(s) op: Mystery Friend: ‘Wie is het?’ met je Facebook vrienden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.