Muzio: In een handomdraai de mooiste collages maken

Door: Robin Smit | 29 juni 2013 11:07

iPad

De dingen die je meemaakt deel je uiteraard het liefst met de mensen om je heen. Dit kan je doen door foto’s of video’s te delen, maar soms kan een foto of video alleen niet laten zien wat jij over wil brengen. Wie zijn verhalen nu op een echt mooie manier wil delen kan aan de slag met Muzio.

Muzio is een app waarmee je collages, ook wel Muze’s genoemd, kan maken die bestaan uit teksten, afbeeldingen, video’s en geluidsfragmenten. Het samenstellen van een collage is een kwestie van het toevoegen van de elementen die jij graag wil zien. Je kan er hierbij voor kiezen om in de app foto’s en video’s te maken of deze te importeren uit jouw filmrol. Alle elementen worden onder elkaar geplaatst in de volgorde waarin jij ze toevoegt.

Wanneer je klaar bent met het toevoegen zul je zien dat jouw Muze door de strakke vormgeving een mooi geheel vormt. Helaas is het niet mogelijk om de vormgeving aan te passen of de volgorde van onderdelen te wijzigen. Hierdoor heb je nogal beperkte mogelijkheden wanneer het aankomt op het personaliseren van een Muze.

Muzio geeft je de mogelijkheid om jouw Muze’s te delen via onder andere Facebook, Twitter of e-mail. Het voordeel van de dienst is dat andere gebruikers geen Muzio nodig hebben om jouw creaties te bekijken.

Kortom

Muzio is een app waarmee je in een handomdraai mooie collages kan maken die bestaan uit teksten, video’s, afbeeldingen en geluidsfragmenten. De app geeft je weinig aanpassingsmogelijkheden, maar zorgt er wel voor dat je jouw media op een mooie manier kan delen met anderen.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Muzio in de AppStore

0 Reactie(s) op: Muzio: In een handomdraai de mooiste collages maken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.