Morning: Alles wat je ‘s morgens nodig hebt

Door: Robin Smit | 18 juni 2013 16:26

iPad

Hoe begin jij je dag? Begin je met het lezen van het laatste nieuws, het bekijken van de weersverwachting, of check je toch eerst even of er file staat? Met Morning hoef je nu niet meer te kiezen welk van deze dingen je eerst doet.

Morning is een iPad app die je het beste kan zien als een persoonlijke assistent voor in de ochtend. De app laat je namelijk op één overzichtelijk scherm onder andere het laatste nieuws, het weerbericht, taken, agenda-afspraken en de actuele reistijd naar je werk zien. Op deze manier weet je met Morning direct wat je van de komende dag mag verwachten en wat je hebt gemist in de nacht.

Erg handig aan Morning is dat je de app volledig naar jouw wensen kan aanpassen. Zo verander je in enkele seconden het kleurenschema van de app of de manier waarop het scherm is ingedeeld. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf te bepalen welke nieuwsbronnen er worden gebruikt in de app. Het enige dat we nu nog missen is de mogelijkheid om Morning een bakje koffie voor ons te laten zetten.

Kortom

Morning is een handige iPad app die je elke ochtend precies de informatie laat zien die jij nodig hebt. Hieronder vallen onder andere het nieuws, weerbericht en de actuele reistijd naar je werk. Hierdoor heb je elke ochtend niets meer nodig dan Morning.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 2,69

Beschikbaar voor: iPad

Download Morning in de AppStore

0 Reactie(s) op: Morning: Alles wat je ‘s morgens nodig hebt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.