MobileMe-gebruikers krijgen één jaar langer gratis iCloud-opslagruimte

Door: Wouter Hoeffnagel | 06 oktober 2012 18:53

iPad

Apple geeft voormalig gebruikers van de inmiddels opgeheven dienst MobileMe één jaar langer gratis toegang tot opslagruimte bij iCloud. De beschikbare opslagruimte varieert tussen de 10GB, 20GB of 50GB en is afhankelijk van de hoeveelheid opslagruimte die gebruikers bij MobileMe hadden.

Gebruikers van MobileMe hebben al langer toegang tot gratis opslagruimte bij iCloud. De opslagruimte zou echter beschikbaar zijn tot 30 september 2012, waarna de gebruikers voor de ruimte zouden moeten gaan betalen. Hier brengt Apple nu dus verandering in. Het bedrijf verplaatst de vervaldatum van de gratis opslagruimte naar 30 september 2013.

MobileMe-gebruikers bedanken

Apple stelt de verlenging in te voeren om voormalig MobileMe-gebruikers die zijn verhuisd naar iCloud te bedanken. De gratis opslagruimte is beschikbaar voor MobileMe-gebruikers die tussen 12 oktober 2011 en 1 augustus 2012 over zijn gestapt op iCloud. Apple meldt dat de extra opslagruimte inmiddels beschikbaar is voor gebruikers.

De extra opslagruimte volgt kort nadat verschillende iCloud-gebruikers meldde dat zij zonder aankondiging gratis extra opslagruimte hadden gekregen. Deze opslagruimte was volgens het profiel van de gebruikers geldig tot 2050. Opvallend genoeg kregen ook mensen die nooit gebruik hadden gemaakt van MobileMe de gratis extra opslagruimte toegewezen.

0 Reactie(s) op: MobileMe-gebruikers krijgen één jaar langer gratis iCloud-opslagruimte

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.